Belinus Partner programma

Voor installateurs

Waarom Belinus producten verkopen?

Sinds 2015 helpt Belinus installateurs hun bedrijf op te bouwen met de meest efficiënte, krachtige en betrouwbare zonne-energie die er is. Belinus verkopen is een eenvoudige manier om je aanbod te onderscheiden van de concurrentie, kansen te grijpen en je omzet te verhogen.

Installateurs spelen een centrale rol in ons bedrijf en verzorgen de lokale verkoop, installatie en ondersteuning. Omdat onze producten van hoge kwaliteit zijn, willen we dat de installatie bij eindklanten ook van een kwalitatief hoog niveau is. Daarom werken we nauw samen met een selectie van installateurs die kunnen rekenen op onze ondersteuning op vlak van marketing, opleidingen en service. Wil jij ook deel uitmaken van het netwerk van gecertificeerde Belinus installateurs? Vul dan onderstaand formulier in en wij contacteren je zo snel mogelijk. Bestellen kan je steeds bij onderstaande groothandels.

Solar Warehouse

België & Nederland

Eco-Tronic

België & Nederland

Ecotecworld BV

Nederland & Duitsland

Ja, ik wil graag een gecertificeerde Belinus installateur worden en van de voordelen genieten

Contactinformatie
Bedrijfsinformatie

Belinus ontwikkelt en verkoopt zonnepanelen en thuisbatterijen die dankzij de allernieuwste technologieën tot de meest efficiënte behoren. Onze producten worden met de grootste zorg gemaakt en getest.