Particulieren

Voor particulieren

Hoe kopen

Als particulier kan je Belinus zonnepanelen en/of thuisbatterijen kopen van een gecertificeerde installateur in jouw buurt, of van een installateur die de panelen en/of thuisbatterijen heeft aangekocht bij een geautoriseerde groothandel. Alleen op die manier kunnen wij de All-in-one garantie bieden op onze producten.

Heb je al een installateur maar verkoopt hij nog geen Belinus zonnepanelen? Laat hem dan contact met ons opnemen.

Vind een installateur bij jou in de buurt

Loading...
OPEN
ALL

Store Direction

Get Your Directions

LOCATE YOUR GEOPOSITION

Onze premium partners

Van advies en bestellen tot installeren

Onze partners zijn de ambassadeurs van Belinus. Deze installateurs zijn niet alleen zorgvuldig geselecteerd, ze hebben net als wij een hart voor zonne-energie en de bijdrage die dit levert voor een energieneutrale planeet.

Wat betekent dat concreet voor jou? Dat onze partners ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld. Geen gedoe, wel gemak. Van advies en bestellen tot installeren. Ook als het gaat om garantie is het simpelweg goed geregeld. Want bij welke partner je ook bestelt, je krijgt altijd 30 jaar All-in-one garantie. Op onze glaspanelen is dit zelfs 35 jaar!

Belinus ontwikkelt en verkoopt zonnepanelen en thuisbatterijen die dankzij de allernieuwste technologieën tot de meest efficiënte behoren. Onze producten worden met de grootste zorg gemaakt en getest.