Referenties

Testimonial

Onze tevreden partners

  Roel Ars
  Roel Ars

  algemeen directeur (Solar4All)

  Wij bij Solar4all verzorgen al jaren de levering van de Belinus zonnepanelen. De samenwerking met Belinus verloopt soepel en professioneel en het stelt ons in staat om een toegevoegde waarde te leveren aan onze bestaande en nieuw aan te trekken installateurs. Het helpt ons om door en uit te groeien tot een toonaangevende groothandel in Nederland. Belinus is een Europees merk met kwalitatief hoogwaardige producten. Vanwege de vele kwaliteitscontroles tijdens het productieproces, kunnen ze ons de beste panelen leveren en bieden ze 35 jaar All-in-one garantie. Belinus is gespecialiseerd in de ontwikkeling van ultra black dubbelglas zonnepanelen én ze proberen voortdurend een stap verder te gaan.

  Testimonial

  Onze tevreden partners

   Frank Plomp
   Frank Plomp

   Energie-Advies-Holland

   Er zijn Ultra Black zonnepanelen geïnstalleerd. Dankzij de efficiëntie en ervaring van Belinus Solar hebben wij een uitstekende leverancier gevonden, die perfect aansluit bij onze behoeften. Onze klanten zijn tevreden over de Belinus Solar modules die op hun huizen zijn aangebracht en wij verheugen ons op de continuering van onze relatie met Belinus in de toekomst

   Belinus ontwikkelt en verkoopt zonnepanelen en thuisbatterijen die dankzij de allernieuwste technologieën tot de meest efficiënte behoren. Onze producten worden met de grootste zorg gemaakt en getest.