garantie herverzekering

Wat is herverzekering?

Herverzekering is een vorm van verzekering die door een verzekeringsmaatschappij wordt ingekocht. De verzekeringsmaatschappij die een herverzekeringspolis koopt, kan solvabel blijven. Zelfs nadat ze geconfronteerd worden met grote schadeclaims als gevolg voor diverse gebeurtenissen.

Wat biedt Lloyds herverzekering?

De Lloyds herverzekering heeft klanten over de hele wereld. Ze bieden naast herverzekeringspolissen ook advies aan over diverse soorten verzekeringszaken. Ze bieden ook andere soorten eigendoms- en schadeverzekeringen aan.

Het garantierisico van zonne-energie

Projectontwikkelaars, banken, overheden en toezichthouders moeten het “garantierisico voor zonne-energie” op correcte wijze verwerken bij het opstellen van contracten, aanbestedingen of ten aanzien van regelgeving.

De lange garantietermijn van PV-modules (25-30 jaar) vormt een uniek risico voor de PV-industrie. Het garantierisico van zonne-energie bestaat namelijk uit twee aspecten.

Ten eerste kan de leverancier van PV-modules geconfronteerd worden met garantieclaims, waardoor de garantiereserves worden overtroffen. Ten tweede kunnen PV-projecteigenaren worden opgezadeld met onbruikbare garanties van een insolvente module leverancier. Door de vermindering van het garantierisico van zonne-energie, wordt de duurzaamheid van de gehele PV-industrie vergroot.

Bekijk de bijzondere geschiedenis van Lloyds

Belinus ontwikkelt en verkoopt zonnepanelen en thuisbatterijen die dankzij de allernieuwste technologieën tot de meest efficiënte behoren. Onze producten worden met de grootste zorg gemaakt en getest.