35 jaar garantie

De Belinus all-in-one garantie

Of ook wel beter bekend als een van de meest uitgebreide garanties in de gehele zonne-energie branche

Zonnepanelen

Een all-in-one garantie start met een betrouwbaar product

Ieder onderdeel van onze panelen is met de grootste zorgvuldigheid ontworpen om een maximale levensduur te bereiken. Bovendien zijn de zonnepanelen grondig getest op duurzame betrouwbaarheid en worden de onderdelen onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole met verschillende stappen. Daarom durven wij aan jou een all-in-one garantie te geven van 35 jaar. 

Onze kwaliteitscontrole

Pre-productiekwaliteitscontrole

Nog voordat het productieproces van start gaat, worden er strenge controles uitgevoerd. We maken met onze leveranciers duidelijke afspraken over alle technische, kwaliteits-, en keuringsvoorwaarden zoals normen, betrouwbaarheidstests, kenmerken, QAP of de kwaliteit garantie bepaling van de leverancier en parameters voor goed- of afkeuring.

Keuring

Al onze bestellingen worden zorgvuldig voorbereid door een team van deskundige ingenieurs. Zij controleren aan de hand van een checklist van meer dan 1.000 punten de fabriekslocaties, werkplaatsen en productielijnen die specifiek op de bestelling van toepassing zijn.

Wij voeren ook fabrieksacceptatietests uit. Deze zijn specifiek ontwikkeld om de optimale functionering van de opslagsystemen te controleren en om na te gaan of deze aan de minimale vereisten voldoen. 

De grondstoffen en componenten die tijdens ons productieproces worden gebruikt, ontsnappen ook niet aan een controle. Wij verifiëren of ze volledig in overeenstemming zijn met de BOM (Bill Of Materials) en met de materialen en componenten in de CDF (Constructional Data Form). Enkel zo kunnen we bevestigen dat de IEC- of UL-certificering van onze producten accuraat en geldig is.

Review

Al deze bevindingen worden samengevoegd tot een rapport. Onze kwaliteit wordt regelmatig gecontroleerd door onafhankelijke testinstituten zoals TUV SUD in Duitsland of IMEC in België. Hiermee garanderen wij dat de Belinus modules aan de hoogste eisen voldoen en bestand zijn tegen de zwaarste omstandigheden. 

Een overzicht van de Belinus all-in-one garantie

Belinus all-in-one garantie
1

Versus
1

Belinus garandeer dat onze zonnepanelen gedurende 25 jaar niet meer dan 10% van hun oorspronkelijke gelijkstroomvermogen verliezen.
Opmerking: voor de Belinus Energiewall accu’s geldt er een productgarantie van 12 jaar.

*Op Glas-Glas zonnepanelen bedraagt de garantie op tot 35 jaar, voor GlasFoil is dit 30 jaar.

Thuisbatterijen

Ook all-in-one garantie op de Belinus Energiewall

Een betere garantie start met een beter product. Onze Energiewall thuisbatterij is daarom gemaakt volgens de Europese kwaliteitsnormen. Hierdoor is het systeem afgestemd op het Belgische energienetwerk. 

De Belinus all-in-one garantie is de enige thuisbatterijgarantie met een uitgebreide 12-jarige dekking voor de levering van nieuwe en oude onderdelen en voor montagekosten. Dit garantieplan zorgt dat je 12 jaar lang bespaart op extra kosten. Bovendien garanderen we een ontladingsdiepte van 90%.

Belinus ontwikkelt en verkoopt zonnepanelen en thuisbatterijen die dankzij de allernieuwste technologieën tot de meest efficiënte behoren. Onze producten worden met de grootste zorg gemaakt en getest.