Residentiële installaties

Stap over op zonne-energie met Belinus op je dak!

Met Belinus kies je voor de meest kwalitatieve en betrouwbare zonnemodules op je dak. Met de 35 jaar productgarantie op de glas-glas modules ben je meer dan zeker van een goede investering. 

De voordelen van zonnepanelen

Met zonnepanelen op je dak geniet je volle bak van de zon. Dat heeft niet alleen financiële voordelen, maar ook milieuvriendelijke.

Lagere energiefactuur

Een van de grootste voordelen van zonnepanelen is het feit dat je er flink wat mee bespaart. De zon geeft namelijk gratis energie en dat verlaagt je energierekening een heel stuk. Met een terugverdientijd binnen 10 jaar en een vermogensgarantie van 25 jaar, geniet je dus zo’n 15 jaar van gratis energie. 

Goed voor het milieu

Zonne-energie is een duurzame vorm van energie. Dat maakt het gebruik ervan dus goed voor het milieu. Je zonnepanelen wekken als het ware dus groene stroom op!

Woningwaarde stijgt

Met zonnepanelen op je dak stijgt de waarde van je woning. Omdat je het energielabel verbetert en zorgt voor lagere maandlasten.

Stroom terugleveren

Wanneer je zonnepanelen te veel stroom opwekken, kan je de overschot terugleveren op het net. Hier krijg je uiteraard een vergoeding voor.

Subsidies

Daarnaast krijg je ook nog eens subsidies voor de aankoop van zonnepanelen. Hierdoor wordt de investering een stuk makkelijker en voordeliger.

Realisaties

Belinus ontwikkelt en verkoopt zonnepanelen en thuisbatterijen die dankzij de allernieuwste technologieën tot de meest efficiënte behoren. Onze producten worden met de grootste zorg gemaakt en getest.