Belinus sponsort Agoria Solar

Meer informatie over onze producten?

Belinus is gespecialiseerd in het onderzoek, de ontwikkeling, de productie van innovatieve ultra-efficiënte ultra-zwart zonne-energie dubbelglas, thuisbatterij- en BIPV-oplossingen.

Agoria Solar Team
Bij Belinus sponsoren we het Agoria Solar Team en daar zijn we trots op! 
 
Je kent ze misschien wel van hun award winning en record breaking zonnewagens. Bij Belinus steunen we een initiatief dat draait rond zonne-energie maar al te graag. Wat ooit begon als een droom is 17 jaar later een groot succes. Negen zonnewagens en vele gepassioneerde ingenieursstudenten later schrijven ze geschiedenis. 
 
Agoria Solar

Momenteel zijn ze volop bezig met de voorbereidingen voor de Sasol Solar Challenge in Zuid- Afrika. Die gaat door van 9 tot en met 16 september en brengt het team van Johannesburg, langs port Elizabeth, naar Kaapstad. Een mooi parcours van maar liefst 4000 km, die het team puur op zonne-energie zal rijden! 

Ons logo staat alvast te pronken op de container, die als mobiele werkplaats dient en overal mee naartoe reist. 

Agoria Solar
Deel blog:

Belinus ontwikkelt en verkoopt zonnepanelen en thuisbatterijen die dankzij de allernieuwste technologieën tot de meest efficiënte behoren. Onze producten worden met de grootste zorg gemaakt en getest.