Belinus en het Thor Park, samen voor de slimme wereld van morgen.

Meer informatie over onze producten?

Belinus is gespecialiseerd in het onderzoek, de ontwikkeling, de productie van innovatieve ultra-efficiënte ultra-zwart zonne-energie dubbelglas, thuisbatterij- en BIPV-oplossingen.

Thor Park

Belinus heeft zijn hoofdkwartier in het Thor Park in Genk, een unieke locatie in hartje Limburg. Dat ze daar gevestigd zijn, heeft zo zijn redenen. Het is namelijk een bedrijventerrein dat toegang geeft tot de slimme wereld van vandaag en morgen. 

Een bewuste keuze voor het Thor Park als HQ

Thor Park is een unieke locatie, vol historiek en bruisend van ambitie. Heel wat technologische bedrijven zitten er samen en kunnen ten volle genieten van de faciliteiten die het terrein biedt, zoals IncubaThor bijvoorbeeld. Dat is één van de gebouwen op het terrein waar innovatie kan groeien in de juiste omstandigheden. Je kan er je business-ideeën in de ideale omstandigheden ontwikkelen en gebruik maken van een topinfrastructuur. Het is dus duidelijk dat ze hier meer te bieden hebben dan een gebruikelijke kantoorruimte.

Niet alleen de omgeving is inspirerend, maar ook de mensen om je heen. In het gebouw zijn enkel ondernemingen gevestigd die sterk geloven dat ze gezamenlijk de toekomst van morgen mee kunnen bepalen. Een groene toekomst, waarin hernieuwbare energie en het slim omgaan met energie een belangrijke rol gaan spelen. 

Daarnaast staat het gebouw op de grond van een oude steenkoolmijn. Dit inspireert om van zwarte energie, samen met de andere spelers in het Park, de transitie naar groene energie te maken.

Wat heeft Thor Park te bieden?

Naast een schitterend kantoor met heel wat extra faciliteiten die gezamenlijk gebruikt kunnen worden, hebben we ook de mogelijkheid om klanten en/of groepen te ontvangen. Daarnaast geeft het ook de mogelijkheid om de jongeren die kiezen voor een opleiding in de sustainable omgeving te leren kennen en hen te laten proeven van groene toepassingen in de praktijk.

Thor Park

De EnergyVille op Thor Park

EnergyVille is de energie-innovatiehub die de ontwikkeling van duurzame en intelligente energie technologieën versnelt. Het geeft duurzame energie vorm door de wetenschap ervan en de effectieve productie bij elkaar te brengen. Zo wordt het eindproduct geaccepteerd door de markten waarin het toegepast zal worden. Hier komt als het ware de energie van de toekomst tot leven.

Belinus in het Thor Park

Belinus is gestart met het verkopen van hoogwaardige zonnepanelen vanuit het kantoor in Genk, in het Thor Park. Het is een centrale plaats die voor het internationale team, nu actief in de Benelux, gebruikt kan worden als terugvalbasis. Het is de ideale omgeving om onze producten grondig te testen en te produceren. 

Als duurzame en innovatieve site focust Thor Park zich op drie domeinen:

  • energietransitie 
  • slimme maakindustrie
  • smart city applicaties

 

Kortom, Thor Park is een klantvriendelijke en inspirerende omgeving. Op deze manier kunnen we helpen om de directe en nabije omgeving CO2-neutraal te maken en dat met onze betaalbare, hoogkwalitatieve oplossingen.

Waarom we bij Belinus gekozen hebben voor het Thor Park als HQ is dus duidelijk. De locatie geeft ons oneindig veel mogelijkheden om onze producten te testen en produceren zodat ze een uitmuntende kwaliteit hebben waar onze klanten op vertrouwen.

Alle faciliteiten op één plaats: voor nu & voor de toekomst.

Deel blog:

Belinus ontwikkelt en verkoopt zonnepanelen en thuisbatterijen die dankzij de allernieuwste technologieën tot de meest efficiënte behoren. Onze producten worden met de grootste zorg gemaakt en getest.