Over ons

Over ons

Niet alleen onze producten verdienen het beste

Zonder onze mensen zou Belinus niet zijn hoe het vandaag is. We hebben altijd sterk ingezet op de bescherming van de arbeids- en mensenrechten van iedereen die betrokken is bij onze organisatie. Alleen zo kunnen we garanderen dat onze producten net zo schoon zijn als de energie die ze opleveren. 

Belinus is in 2015 gestart als servicebedrijf voor de technische en kwaliteitscontroles van zonnepanelen ter ondersteuning van Belgische en Nederlandse opdrachtgevers. 

Belinus is een Belgisch merk dat zonnepanelen en energieopslagbatterijen ontwikkelt voor thuisgebruik. Het hoofdkantoor van Belinus bevindt zich in het Thor Park in Genk, België, en het bedrijf heeft een goede reputatie in meer dan 10 landen verspreid over heel Europa.

Fundamenteel anders en beter.

Ontworpen in België en geproduceerd met Europese kwaliteit normen.

Een unieke locatie

Vol historiek en bruisend van ambitie

Thor Park

Alle faciliteiten op één plaats: voor nu & voor de toekomst.

Belinus’ hoofdkantoor in Thor Park Genk, België

Het is een bedrijventerrein dat toegang geeft tot de slimme wereld van vandaag en morgen. Heel wat technologische bedrijven zitten er samen en kunnen ten volle genieten van de faciliteiten die het terrein biedt. Je kan er je business-ideeën in de ideale omstandigheden ontwikkelen en gebruik maken van een topinfrastructuur.

 
Belinus is gestart met het verkopen van hoogwaardige zonnepanelen vanuit het kantoor in Genk, in het Thor Park. Het is een centrale plaats voor het internationale team. Het is de ideale omgeving om onze Producten grondig te laten testen. Daarnaast staat het gebouw op de grond van een oude steenkoolmijn. Dit inspireert om van zwarte energie, samen met de andere spelers in het Park, de transitie naar groene energie te maken.
 

Belinus ontwikkelt en verkoopt zonnepanelen en thuisbatterijen die dankzij de allernieuwste technologieën tot de meest efficiënte behoren. Onze producten worden met de grootste zorg gemaakt en getest.