Over ons

Over ons

Niet alleen onze producten verdienen het beste

Zonder onze mensen zou Belinus niet zijn hoe het vandaag is. We hebben altijd sterk ingezet op de bescherming van de arbeids- en mensenrechten van iedereen die betrokken is bij onze organisatie. Alleen zo kunnen we garanderen dat onze producten net zo schoon zijn als de energie die ze opleveren. 

Belinus is in 2015 gestart als servicebedrijf voor de technische en kwaliteitscontroles van zonnepanelen ter ondersteuning van Belgische en Nederlandse opdrachtgevers. 

Belinus is een Belgisch merk dat zonnepanelen en energieopslagbatterijen maakt voor thuisgebruik. Het hoofdkantoor van Belinus bevindt zich in het Thor Park in Genk, België, en het bedrijf heeft een goede reputatie in meer dan 10 landen verspreid over heel Europa.

Belinus is gespecialiseerd in onderzoek, ontwikkeling en productie van innovatieve, hoge rendement, ultrazwarte, dubbelglas zonnepanelen en hoogwaardige energie-opslagbatterijen voor thuis.

Fundamenteel anders en beter.

Ontworpen in België en geproduceerd met Europese kwaliteit normen.

Ons team van ervaren zonne-energiespecialisten

Staat dag in, dag uit voor je klaar!

Francis Rome

Voorzitter

Iwan Janssen

Operationeel Directeur

Rob Gorel

Directeur Verkoop

Testimonial

Onze tevreden partners

  Kazim Yasar
  Kazim Yasar

  Soloya

  Wij werken sinds vorig jaar samen met Belinus. Enerzijds, omdat het een Europees product betreft, en anderzijds omdat bij Belinus kwaliteit hoog in het vaandel staat. Het is voor ons van groot belang dat deze logistieke samenwerking standhoudt en sterk blijft. De 30 jaar All-in-One garantie is niet alleen een enorm voordeel in de verkoopgesprekken ten opzichte van de concurrentie, het bevestigt bovendien de kwaliteit van het product. Het brede aanbod Belinus ultra black M7- en M8-series biedt bovendien een ruime keuze voor iedere denkbare situatie. Met Belinus hebben we alles in huis om te kunnen bouwen aan een groenere toekomst.

  Een unieke locatie

  Vol historiek en bruisend van ambitie

  Thor Park

  Alle faciliteiten op één plaats: voor nu & voor de toekomst.

  Belinus HQ in Thor Park Genk.

  Het is een bedrijventerrein dat toegang geeft tot de slimme wereld van vandaag en morgen. Heel wat technologische bedrijven zitten er samen en kunnen ten volle genieten van de faciliteiten die het terrein biedt. Je kan er je business-ideeën in de ideale omstandigheden ontwikkelen en gebruik maken van een topinfrastructuur.

   
  Belinus is gestart met het verkopen van hoogwaardige zonnepanelen vanuit het kantoor in Genk, in het Thor Park. Het is een centrale plaats die voor het internationale team. Het is de ideale omgeving om onze producten grondig te testen en te produceren. Daarnaast staat het gebouw op de grond van een oude steenkoolmijn. Dit inspireert om van zwarte energie, samen met de andere spelers in het Park, de transitie naar groene energie te maken.
   
  Thor Park is een klantvriendelijke en inspirerende omgeving. Op deze manier kunnen we helpen om de directe en nabije omgeving CO2-neutraal te maken en dat met onze betaalbare, hoogkwalitatieve oplossingen. De locatie geeft ons oneindig veel mogelijkheden om onze producten te testen en produceren zodat ze een uitmuntende kwaliteit hebben waar onze klanten op vertrouwen.

  Belinus is gespecialiseerd in het onderzoek, de ontwikkeling, de productie van innovatieve ultra-efficiënte ultra-zwart zonne-energie dubbelglas, thuisbatterij- en BIPV-oplossingen.